Calendar1 Calendar2 single-blue-chevron-left single-chevron-gray-left Asset 1 Office double-blue-chevron-left Light Commercial Self Performed Building Self-Performed Services Signature single-blue-chevron-left BigD-Facebook BigD-Instagram BigD-LinkedIn BigD-Twitter
Project Utah Valley Hospital West Entry Remodel
Owner


Project Size

2,438 sq ft

Project Dates

5 weeks

Project Location

1034 North 500 West, Provo, UT

Project Description

Big-D Construction was selected to remodel the existing west entry at Utah Valley Hospital in Provo, Utah. This project included both interior and exterior renovations. The site modifications consisted of replacing the exterior slab-on-grade sidewalk with a new snowmelt system.

The building remodel included removing the existing entry doors and glass entry system at the west entry and replacing it with new aluminum framed curtain wall and storefront vestibule with automatic entry doors; modifications to fire sprinkler system; mechanical system upgrades; adjustments to the ceilings; replacement of metal column covers; and replacement of floor coverings at the hospital.